Dostava

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila artiklov, ki so na zalogi, bodo realizirana v roku 1 do 5 delovnih dni. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo o predvidenem roku dobave obvestili po elektronski pošti.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli v naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vam bo dostavljalec pustil obvestilo, paket pa lahko najkasneje v 15 dneh prevzamete na najbližji pošti. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.


Stroški dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo. Za naročila do 100€ znaša 4,50€ (z DDV). Za naročila višja od 100€ vam blago pošljemo brezplačno.

Ponudnik si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.


Osebni prevzem

Naročilo je možno prevzeti tudi na sedežu našega podjetja Trdinov trg 8a, Mengeš od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro. Za prevzem se dogovorite vnaprej, po telefonu 01/729 64 22. V tem primeru se vaše naročilo ne smatra za nakup na daljavo in izgubite pravico do brezpogojne vrnitve vašega naročila.